Storkøkken armaturer / Datablad

Kombinationen af høj kvalitet, brugervenlig- og pålidelig teknik, gør KWC Gastro serien til et af de førende produkter inden for den kommercielle køkkensektor. Modeller fås f.eks. med eller uden spulebruser, væg- eller bordmonteret og et eller to greb, mulighederne er mange. 

Køkkenet skal vises frem, og det stiller krav til både udseendet samt funktionen af vore blandingsbatterier. KWC designet opfylder disse krav; smukke strømlignede linjer blandet med topmoderne funktioner så som: EVE med udtrækkelig slange og lys i vandstrålen, ONO med stilfuld storkøkken effekt og den nye ZOE som bare er i en klasse for sig.

Se priser under fanen priser
 

Også badeværelset skal vises frem. Hovedbruser og gulvmonteret kar-/brusesæt, blandingsbatteri til håndvasken hvor du med en let berøring får vandet til at flyde eller stilrent blandingsbatteri med eller uden lys i grebet. KWC har det hele. Ønsker man blandingsbatteriet i køkkenet og badeværelset i   samme serie, kan man vælge AVA, DOMO eller ONO som også fås med handikapvenlig betjening.

Se under fanen priser

KWC shower Culture
 Berøringsfri blandingsbatterier til bl.a. hoteller, restauranter, plejehjem, hospitaler og tandlæger, hvor hygiejnen skal være i top. Eller til private hjem, hvor man gerne vil have lidt ekstra god hygiejne på badeværelset. Fås i mange varianter, nu også sæbedispenser. Blandingsbatterierne leveres med 9 volt batteri eller transformer til 230 V.
 
 


Italiensk design når det er bedst. Bossini har loftbruser med terapi lys og væg vandmassage, flotte designede brusesæt med eller uden hovedbruser, som fås i oval, rund eller firkantet model.

Specielbrusere til frisører og både, håndbrusere med antikalk og bidet bruser til hospitaler og plejehjem.

Se under fanen priser

 


 Klassisk italiensk design. Blandingsbatterier til håndvask, brus, karbad og køkken. De fås i mange forskellige modeller, og nu også i den populære Retro stil. 


K. Neerskov A/S • Naverland 1D • 2600 Glostrup • Tlf. +45 4396 1918 • Email: info@neerskov.dk